Un passeig geològic per Ferreries

Un passeig geològic per Ferreries

El Centre de Geologia organitza una ruta per descobrir curiositats de les pedres dels carrers de Ferreries. El geòleg Agustí Rodríguez acompanyarà els assistents, que rebran un exemplar gratuït de la guia.

El Centre de Geologia de Menorca organitza aquest dissabte 29 de setembre “Un passeig geològic per Ferreries,” una ruta urbana per descobrir curiositats de les pedres que hi ha per aquest poble. El geòleg Agustí Rodríguez serà l’encarregat de guiar els assistents durant el recorregut i, entre altres sorpreses, explicarà detalls dels materials amb què estan fetes les cases, els empedrats d’alguns carrers i també mostrarà fòssils que hi ha enganxats a algunes parets.

El passeig començarà a les 11 del matí i durarà uns 90 minuts. Les persones que hi vagin rebran també un exemplar gratuït de la guia que s’ha editat sobre això.

El Centre de Geologia de Menorca organitza el passeig urbà amb la col•laboració del Consell Insular ja que l’activitat forma part també dels actes de celebració dels 25 anys de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera.


Dissabte, dia 29 de setembre a les 11.00 h

Activitat gratuïta. Es necessita inscripció prèvia enviant un e-mail a: centregeologia@ajferreries.org

Organitza: Centre de Geologia de Menorca