Neteja de plàstics del litoral a l’Illa de l’Aire

Neteja de plàstics del litoral a l’Illa de l’Aire

Dissabte, 29 de setembre de 2018

Inscripció i més informació: Ajuntament de Sant Lluís

L’Ajuntament de Sant Lluís organitza aquest dissabte, 29 de setembre, una sortida per netejar els plàstics que s’acumulen al litoral de l’Illa de l’Aire. A partir de les 9 del matí i amb la col•laboració de les barques de l’empresa Mar de Fons, començaran els trajectes per traslladar els participants a l’illot costaner. En arribar es distribuirà el material necessari per a la recollida i s’explicarà què es pot agafar, bàsicament bòtils, taps i altres residus plàstics, i què es deixa allà mateix, com els trossos de llenya que la mar treu.

La recollida es fa només a un punt del litoral, a l’esquerra del moll mirant el far que, amb el moviment de les corrents, és on s’acumulen tots residus de l’Illa de l’Aire. L’Ajuntament convida els voluntaris a berenar allà mateix i la tornada cap a Sant Lluís és a les 13.00 h.

La recollida de plàstics de l’Illa de l’Aire és una activitat que es fa cada any però en aquesta ocasió s’emmarca també dins els actes de celebració del 25è aniversari de la declaració de la Reserva de Biosfera i compta amb la col•laboració del Consell Insular.

Les persones interessades en assistir s’han d’inscriure prèviament, ja que les places són limitades, a l’Ajuntament de Sant Lluís o al telèfon 971 15 09 50 (extensions 341 o 390). Els fillets a partir de 5 anys també poden participar, sempre que vagin acompanyats per un adult.