La Reserva de Biosfera present a la Fira del llibre en Català

Cultura

La Reserva de Biosfera present a la Fira del llibre en Català

Es presentarà Rondalles de la Biosfera, el llibre de relats dedicats a la reserva seleccionats al XVI Premi Borja Moll

Cartell Fira del llibre en Català 2018

9/11/2018

La nova edició de la Fira del Llibre en Català es celebra aquest divendres 9 i dissabte 10 de novembre a Maó amb la mirada posada també en la celebració del 25è aniversari de la Reserva de Biosfera. Així, durant la mateixa, es presentaran el llibret que recull els relats seleccionats al XVI Premi Borja Moll de contes i rondalles que enguany s’ha dedicat a la Reserva de Biosfera i també el nou conte disc Camí de cançons, ambientat al Camí de Cavalls.

La presentació del llibre Rondalles de la Biosfera serà dissabte capvespre a les 17.30 hores. La publicació recull els relats guanyadors i finalistes d’una edició que valorava especialment que les narracions tinguessin relació amb els valors que acull una Reserva de Biosfera com Menorca.

Per altra banda, també dissabte, a les 11.30, es presentarà en el marc de la Fira del Llibre en Català el llibre CD Camí de cançons, un conte ambientat al Camí de Cavalls i a la Vall que té l’objectiu de sensibilitzar i afavorir el respecte cap al medi ambient. Amb textos, fotografies i il·lustracions originals de Dolors Boatella, noves cançons creades per Margui Juanico i Cris Juanico i amb la narració de l’actriu Gemma Moll.

A més de la venda de llibres, la Fira que es celebra a la plaça Conquesta de Maó compta amb tot un seguit d’altres activitats i presentacions de les novetats de temàtica menorquina i autors locals.