Ja tenim aquí la revista Ona de primavera!

Revista ONA

Surt el tercer número de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca

L’objetiu d’Ona és donar a conèixer els projectes que es duen a terme des de l’Agència de la Reserva de Biosfera així com informar de la darrera actualitat relacionada amb la sostenibilitat de l'illa

Ona estiu, Ona primavera, Ona tardor

29/04/2019

L’Agència de la Reserva de Biosfera publica la revista Ona de primavera. La publicació es consolida amb un tercer número que presenta grans temes d’actualitat entorn a la sostenibilitat de Menorca.

A la revista Ona de primavera, igual que a les dues anteriors, s’hi publiquen entrevistes, reportatges i articles d’opinió. Concretament, podem llegir sobre el destí dels residus d’una obra, els microplàstics que des del mar es colen als aliments, la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres, el Cel Nocturn de Menorca, els efectes irreversibles del canvi climàtic, la situació i la gestió de l’aigua a la nostra illa, entre d’altres.

A més, a Ona també hi podem trobar un programa d’activitats i propostes lúdiques que tenen lloc durant els mesos vinents; excursions, xerrades, jornades informatives i molt més. També, les seccions sobre tradicions i receptes menorquines.

Cal esmentar que aquesta publicació s’edita en col•laboració amb l’Editorial Menorca S.A i es tracta d’un producte que segueix al màxim els criteris ambientals: paper 100% reciclat, segell FSC i càlcul i indicació de la motxilla ecològica de l’edició.

Els exemplars d'Ona es distribueixen arreu de Menorca: a ajuntaments, biblioteques, escoles, poliesportius, entre d’altres. La revista és totalment gratuïta i està dirigida al públic en general amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes que es duen a terme des de l’Agència de la Reserva de Biosfera així com informar sobre els temes d’actualitat relacionats amb la sostenibilitat de la nostra illa.


Descarrega't la revista