Jornada Gratuïta sobre Autoconsum a Menorca

Jornada Gratuïta sobre Autoconsum a Menorca

Data:
20 de setembre de 2019, de 10.00 a 14.00 h
Lloc:
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - Maó

APPA Renovables organitza el proper 20 de setembre de 2019 a Menorca, una jornada gratuïta eminentment pràctica que permetrà buidar dubtes sobre els beneficis de l'autoconsum.

Quant costa una instal·lació? Quins estalvis suposa? Mereix la pena incloure emmagatzematge en el projecte? Quins permisos necessito? En quant temps s'amortitza? Puc aprofitar l'energia per impulsar el meu vehicle elèctric? Aquestes i moltes altres preguntes seran respostes en una jornada pràctica que pretén apropar l'autoconsum a l'usuari final.

L'objectiu de l'esdeveniment és donar una visió real i actual per entendre els aspectes jurídics, tècnics i financers de l'autoconsum, així com per compartir la visió i l'experiència de fabricants, comercializadores i consumidors. Junts analitzarem la nova realitat d'aquesta forma de generació i consum d'energia renovable després de la publicació de la nova regulació, el Reial decret-llei 15/2018 i el Reial decret 244/2019, així com el marc específic que existeix a les illes balears.

Si tens planificat beneficiar-te dels estalvis de l'autoconsumo en la teva empresa o la teva llar o ets un professional interessat en el desenvolupament de l'autoconsumo, acompanya'ns en aquesta Jornada gratuïta organitzada per APPA Renovables. T'esperem!

Programa de la jornada

Formulari d’inscripció