Convocatòria Premi Investigació 2019 - Ateneu Maó

Convocatòria Premi Investigació 2019 Ateneu Maó - Fundació ASMAR Catalina Mercadal

L’Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó (Menorca) convoca el Premi d’Investigació 2019, patrocinat per la Fundación Asmar– Catalina Mercadal, dotat amb 5.000 euros. El lema d’aquest premi es fonamenta amb els objectius de desenvolupament sostenible presentats dins de l’Agenda 2030 de l’Organització de Nacions Unides.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és reconèixer l’excel·lència i l’originalitat dels projectes presentats, premiant propostes d’actuació a desenvolupar sempre dins del marc dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) inclosos a l’Agenda 2030 de Nacions Unides. 

Els projectes es podran redactar en català, espanyol o anglès, i hauran de formalitzar-se com a propostes d’actuació de futur o com a anàlisi de l’actual situació, dins de les temàtiques incloses en els 17 ODS seguint l’Agenda 2030.

La presentació dels projectes es farà mitjançant el formulari que es podrà obtenir al web de l’Ateneu de Maó, i que s’haurà d’enviar a l’adreça ateneu@ateneumao.org fins a les 10.00 hores (UTC+1h) del 25 de novembre de 2019. El projecte guanyador comptarà amb un any per redactar la proposta presentada. El guanyador del premi, ja sigui individual o un equip, haurà d’aportar, en anys vinents, els resultats dels projectes.

Les condicions generals de presentació i desenvolupament dels projectes podran consultar-se al web de l’Ateneu de Maó.

BASES I FORMULARI - ATENEU MAÓ