Presentació del conte del GOB "Na Bresca, una abella"

El GOB Menorca publica un nou conte infantil d'educació ambiental

"Na Bresca, una abella" ha estat editat pel GOB Menorca amb el suport de l'Agència de la Reserva de Biosfera i es presentarà aquest dimecres dia 13 a la seu del GOB

Portada del conte "Na Bresca, una abella".

12/11/2019

Demà dimecres dia 13 a les 19.00 h tindrà lloc la presentació del conte infantil  "Na Bresca, una abella" que ha editat el GOB Menorca en col·laboració amb l'Agència de la Reserva del Consell Insular, el Govern Balear, els ajuntaments des Mercadal i Maó i Triangle Postals. 

Es tracta del conte número 6 de la col·lecció infantil "Animalons de Menorca". Aquest material forma part de les actuacions d'educació ambiental del GOB Menorca que a través de personatges com la tortugueta Tris Tras; En Punxes, l'eriçó; En Fosquet, un mussol, Na Mordala; un cranc i en Taques, un calàpet pretenen sensibilitzar als més petits de la importància de la natura i la fauna silvestre de l'illa. 

En aquest cas, la protagonista és una abella, Na Bresca, que sobrevolarà Menorca per explicar-nos com és la vida d'aquests insectes i com poden afectar-los les actuacions humanes.

Més informació