[OFERTA DE CONTRACTACIÓ MENOR]

Biodiversitat

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera publica una oferta de contractació menor per a la realització del seguiment de la sargantana balear a la Reserva de Biosfera de Menorca durant l’any 2020

Les persones o empreses interessades podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 8 de juny de 2020

Sargantana balear

25/05/2020

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera obre una convocatòria de contractació per a la realització del seguiment de la sargantana Balear (Podarcis lilfordii) a la Reserva de Biosfera de Menorca. La persona física o empresa que resulti contractada, haurà de dur a terme una assistència tècnica per a realitzar el seguiment de les diferents poblacions de sargantana balear que hi ha a la Reserva de Biosfera de Menorca.

Entre les tasques a realitzar estan l’estudi de la sargantana balear als següents illots: illa de l’Aire, Binicodrell gros, Binicodrell petit, Illes Bledes, Sanitja (o Porros), Sargantana, Rovells, Porros (de Fornells), Tosqueta, Addaia Gran, Addaia Petita, ses Àguiles, en Carbó, en Carbonet, ses Mones, Colom, Mel i illa del Rei. A cada població s’estimaran el paràmetres demogràfics següents: densitat de cada població, efectius de cada població, estructura demogràfica, anàlisi comparatiu de densitats entre poblacions, i variacions amb dades prèvies.

Quant als criteris de valoració, es valorarà especialment la solvència tècnica i l'experiència de treballs previs amb l’espècie, així com el contingut de la memòria de realització dels treballs que s’ha d’elaborar per la presentar l’oferta.

El treball es durà a terme des de la data d’adjudicació i el 30 de novembre de 2020. Les persones o empreses interessades podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 8 de juny de 2020, preferentment per via telemàtica a la seu electrònica del Consell Insular de Menorca.

Descripció de l'oferta