[OFERTA DE CONTRACTACIÓ MENOR]

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera publica una oferta de contractació per a la realització del servei d’informadors de la Reserva de Biosfera

Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 17 de juny

3/06/2020

L’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca publica una oferta de contractació menor per portar a terme un servei d’informadors de la Reserva de Biosfera i control de l’ús públic de les platges durant l’estiu de l’any 2020.

L'objectiu principal del servei és informar sobre els aspectes generals relacionats amb la declaració de Menorca Reserva de Biosfera; resoldre dubtes, informar sobre els valors mediambientals a l'illa, recollir informació sobre l'ús públi de les platges i camins, aconsellar bones pràctiques i en general, posar a l'abast de la gent els valors culturals, naturals i socials que fan de l’illa un lloc emblemàtic a la Mediterrània.

D'aquesta manera, els informadors hauran de portar a terme l'assesorament i informació als visitants de Menorca. La major part dels dies, es donarà el servei a platges, tot i que també es podran dresplaçar a qualsevol punt de l'illa. Per altra banda, els informadors també hauran de realitzar un seguiment continuat de l'ús públic de les platges de Menorca durant els mesos de juliol, agost i setembre. Hauran de realitzar un recompte diari d'usuaris i embarcacions. La informació generada durant el període d'execució del servei s'haurà de presentaren forma de memòria final detallant totes les tasques desenvolupades i les dades recollides.

Els interessats que presentin l'oferta hauran de presentar el currículum o currículums de les persones que es presentin per a realitzar el servei i detallar la metodologia a emprar, un calendari d'objectius i els mitjans que preveuen. Es considera inclòs en el preu del servei tota l'aportació de recursos tècnics i humans que siguin necessaris per a la realització de la feina. En aquest sentit, també es consideren incloses les despeses derivades dels desplaçaments i transports. Finalment, la proposta també haurà d'incloure l'oferta econòmica.

Es valorarà el coneixement d'idiomes i el nivell alt d'expressió oral en cada idioma. Es valorarà també la informació addicional que es presenti i que permeti valorar el coneixement del sector i del territori.

El pressupost del contracte menor de serveis tindrà un cost màxim de 12.600 euros (IVA inclòs). Es podran presentar ofertes de forma telemàtica o presencial al Consell Insular de Menorca fins al dia 17 de juny de 2020.

Tota la informació al document adjunt:

OFERTA INFORMADORS DE LA RESERVA