[OFERTA DE CONTRACTACIÓ MENOR]

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera publica una oferta de contractació per a realitzar treballs de seguiment d'aus a la Reserva de Biosfera de Menorca

Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 19 de juny

9/06/2020

El Departament de Medi Ambient del Consell Insular publica una oferta per a la prestació dels serveis d’assistència tècnica per al seguiment de diverses espècies d’aus. Es tracta d'un servei a desenvolupar per part d'un/a tècnic/a especialista o empresa especialitzada en consultoria i gestió ambiental i forma part del programa de seguiment de la biodiversitat a la Reserva de Biosfera de Menorca de l'any 2020.

L'objecte de l'encàrrec és la realització de treballs per al seguiment de diverses espècies d’aus a Menorca durant l’any 2020, concretament un programa d’estacions d’esforç constant (EEC), el seguiment de dormidors d’ardeids a l’hivern i el seguiment d’aus aquàtiques hivernants. Com a resultat final de cadascun dels projectes s'elaborarà i s'entregarà una memòria amb les dades obtingudes i l'anàlisi i conclusions final. 

La persona o empresa que presenti una proposta haurà de detallar al màxim la metodologia a emprar ajustant-se a la metodologia empleada pel Programa de Seguiment de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera de Menorca i els mitjans que preveu utilitzar.

El servei s'iniciarà des del moment que s'adjudiqui fins el 30 de novembre de 2020 i el pressupost màxim és de 2.300 € (IVA inclòs).  Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23.59h del dia 19 de juny.

Quant als criteris de valoració de les ofertes rebudes, es valorarà especialment la solvència tècnica i l'experiència de treballs previs, així com el contingut de la memòria de realització dels treballs que s’ha d’elaborar per la presentar l’oferta.

Tota la informació sobre l'oferta al document adjunt:

OFERTA SEGUIMENT D'AUS