[VÍDEO] Presentació de la marca Menorca Reserva de Biosfera

Marca MRB

[VÍDEO] Presentació de la marca Menorca Reserva de Biosfera

Ja disponible la gravació de l'acte de presentació de la marca celebrat a Sant Lluís el passat 17 de desembre sota el nom La marca Menorca Reserva de Biosfera: empreses compromeses amb la sostenibilitat

21/12/2020

Transcorregut el primer any des del llançament de la marca Menorca Reserva de Biosfera, i amb 32 productes i serveis ja certificats, el passat dijous 17 de desembre va tenir lloc a Sant Lluís l'acte "La marca Menorca Reserva de Biosfera: empreses compromeses amb la sostenibilitat", una presentació de la marca de la mà de l'equip de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera i de diverses empreses certificades en el qual es van exposar els aspectes més rellevants de la certificació de sostenibilitat de l'illa i es va realitzar un balanç del primer any de vida de la marca.

La gravació de la presentació està disponible al canal de youtube de l'Ajuntament de Sant Lluís perquè tota persona interessada pugui tornar a veure l'acte.

[VÍDEO] Presentació de la marca Menorca Reserva de Biosfera

La presentació va tenir lloc en el marc del programa d'activitats "SOM SANT LLUÍS. SOM SOSTENIBLES" de difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, i va servir per donar a conèixer la marca i abordar aspectes com els objectius principals de la marca, els compromisos de la seva adhesió, beneficis de la certificació, requisits o la sol·licitud i aprovació del segell de sostenibilitat. Tot seguit diferents empreses certificades es van presentar davant l'audiència, van exposar la seva experiència i van donar a conèixer la feina que realitzen per la sostenibilitat a Menorca.

Participants:

  • Maite Salord, consellera de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular
  • Irene Estaún, directora insular de la Reserva de Biosfera
  • Francesca Baroni i Fabio Tullini, Restaurant El Romero
  • Josep Sastre, Hotel Boutique Can Sastre
  • Victòria Bendito, Hotel Rural Morvedra Nou
  • Isabel Martín, guia turística

Per a més informació i sol·licitud de la marca Menorca Reserva de Biosfera es pot accedir a la web wwww.marcamenorcabiosfera.org