Notícies

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Notícies
 
 19 septiembre
Cimera mundial de la joventut sobre Acció Climàtica de l'ONUMenorca a la cimera mundial de la joventut sobre Acció Climàtica de les Nacions Unides.

Notícies
 
 17 septiembre
IX Congrés Mundial de la Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones CostaneresMenorca assisteix al IX Congrés Mundial de la Xarxa de Reserves de Biosfera Illes i Zones Costaneres (WNICBR) a Sud-àfrica.
Notícies
 
 11 septiembre
Tallers escolars curs 2019-2020L'Agència de la Reserva de Biosfera ofereix 18 tallers escolars aquest curs 2019-2020.
Energia
 
 11 septiembre
Jornades informatives d'autoconsum energèticEl Consell acollirà una jornada pràctica sobre autoconsum per a empreses i particulars que vulguin implantar renovables.
Residus
 
 5 septiembre
Planta de residus de MilàLa planta de residus de Milà mostra els avanços en les millores de les seves instal·lacions.
Notícies
 
 4 septiembre
30.000 envasos retornats i 15 mil gots reutilitzables venutsMés de 30.000 envasos retornats i 15.000 gots reutilitzables venuts a les festes de Menorca aquest estiu.
Notícies
 
 3 septiembre
Presentació VII Regata Menorca Reserva de BiosferaTot a punt per a la VII edició de la Regata Menorca Reserva de Biosfera.
Notícies
 
 2 septiembre
Emergència climàtica a MenorcaEl Consell Insular declararà la situació d'emergència climàtica a Menorca.
Notícies
 
 2 septiembre
Seminari de lluita contra el tràfic il·lícit de béns culturalsMenorca acollirà el II Seminari Internacional de lluita contra el tràfic il·lícit de béns culturals del &...
Geologia
 
 30 agosto
Geologia, Natura i CulturaNou cicle de 6 visites guiades amb la geologia com a protagonista principal. Primavera – tardor 2019.
Biodiversitat
 
 29 agosto
Els mamífers terrestres de MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment de mamífers terrestres a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Energia
 
 23 agosto
Fotovoltaica al centre assistencial Trepucó Adjudicada la instal·lació de plaques solars del centre assistencial de Trepucó.
Notícies
 
 21 agosto
Trobada i cursos StarlightNovembre d’estrelles a Menorca: obertes les inscripcions per la II Trobada Starlight d’Astroturisme i el Curs Starlight.
Notícies
 
 20 agosto
Reformes a les set deixalleries de MenorcaEl Consorci de Residus i Energia executarà obres per millorar l'accessibilitat i el funcionament de les deixalleries.
Energia
 
 19 agosto
Punts de càrrega vehicle elèctricOberta una convocatòria per a contractar el manteniment dels punts de càrrega de vehicle elèctric de l'illa.

Energia
 
 14 agosto
Renovació d'enllumenat a urbanitzacionsEl Consorci de Residus i Energia adaptarà l’enllumenat públic de sis urbanitzacions de Menorca.
Notícies
 
 9 agosto
Nou número de la revista ONALa revista ONA d'aquest estiu s'ha presentat aquest divendres dia 9 d'agost a la seu del Consell Insular a Ciutadella. 
Notícies
 
 8 agosto
VII Regata Menorca Reserva de BiosferaLa VII edició de la regata Menorca Reserva de Biosfera comptarà entre els premis amb lots de producte local.
Notícies
 
 5 agosto
I Fòrum de Joves RBLa biòloga Vanessa Mesquida serà la jove que representarà Menorca al I Fòrum de Joves de la Xarxa Espanyola de Reserv...
Biodiversitat
 
 2 agosto
Fauna i flora invasora a MenorcaEstudiants en pràctiques a l'Agència Menorca RB realitzen tasques de control i extracció d'espècies invasores a l'ill...
Notícies
 
 31 julio
48 milions d’euros per parcs d’energia fotovoltaica a MenorcaLa inversió pública i la privada sumaran 48 milions d’euros per parcs d’energia fotovoltaica a Menorca.
Biodiversitat
 
 30 julio
Aus marines a MenorcaPublicades les últimes dades de seguiment d'aus marines a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Notícies
 
 27 julio
S’incentiva la recollida selectiva dels envasos a les festesDes de les festes de Sant Joan s’han recollit gairebé 30 mil envasos de beguda gràcies a un sistema de retorn.
Notícies
 
 26 julio
Ja tenim a punt el nou número de la revista ONA ONA cumple un año desde su primera publicación y se consolida con un 4º número.
Notícies
 
 12 julio
Reserva de Biosfera i Reserva MarinaQuina diferencia hi ha entre una reserva de biosfera marina i una reserva marina?
Notícies
 
 5 julio
Bones pràctiques per a navegantsAsmen i la Reserva de Biosfera de Menorca impulsen una campanya de bones pràctiques per a navegants a Menorca.
Notícies
 
 4 julio
I Fòrum de Joves RBMenorca selecciona una persona representant per al primer Fòrum de Joves de la Xarxa Espanyola de Reserves de Biosfera.
Residus
 
 3 julio
Reciclatge de càpsules de cafèEl Consorci de Residus de Menorca instal·la punts de recollida i reciclatge de càpsules de cafè.
Notícies
 
 28 junio
Geodiversitat de MenorcaMenorca assisteix a la XIII Reunió Internacional de la Comissió de Patrimoni Geològic de la Societat Geològica d'Espa...
Notícies
 
 28 junio
Menys residus a les festes de Sant JoanLes iniciatives per a la reducció de residus mostren bons resultats i una resposta de la ciutadania molt positiva.
Notícies
 
 28 junio
Nova embarcació per a l'Illa de l'AireMenorca Preservation Found i Blue Marine Foundation donen a LEADER una barca per a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire.
Residus
 
 21 junio
Iniciada la campanya estival de reciclatge de vidre El Consorci de Residus i Ecovidrio impulsen la campanya establiments hostalers.
Notícies
 
 21 junio
Conveni per el manteniment de Camí de CavallsEl Consell i 40 Nord Outdoor signen un conveni per al manteniment de Camí de Cavalls.
Notícies
 
 19 junio
Aprovada l'ampliació de la Reserva de BiosferaMenorca es converteix en la Reserva de Biosfera amb més superfície marina  de la Mediterrània.
Energia
 
 17 junio
Cens d'empreses Menorca 2030El Consorci de Residus i Energia crea un cens d'empreses a Menorca per posar en marxa l'estratègia de descarbonització.
Residus
 
 12 junio
Reciclatge de VidreEcovidrio i el Consorci de Residus impulsen el reciclatge de vidre als establiments hostalers de Menorca.
Notícies
 
 11 junio
Usos i ocupació de les platges de MenorcaPublicats els resultats de l’anàlisi de l’ús de les platges de Menorca l’estiu de 2018.
Biodiversitat
 
 7 junio
Mortalitat animal en carreteresRealitzat un estudi de seguiment de la mortalitat de fauna a les carreteres de Menorca.
Energia
 
 3 junio
Autoconsum en edificis públicsIniciades les obres per a la instal·lació de plaques d'autoconsum a la coberta de l'alberg juvenil de Sa Vinyeta.
Residus
 
 31 mayo
Reducció de residus a les festes d'estiuEl Consell Insular i els ajuntaments de l'illa impulsen Iniciatives per a la reducció de residus a les festes d’estiu.
Notícies
 
 30 mayo
Menorca acull II Trobada Internacional StarlightMenorca serà la seu de la II Trobada Internacional d’Astroturisme que serà del 28 al 30 de novembre a Llatzaret. 
Biodiversitat
 
 29 mayo
La miloca a MenorcaLa miloca, tot i que amenaçada, podria estar a prop de la saturació a Menorca.
Medi Ambient
 
 27 mayo
Beques d'investigació a la Reserva de BiosferaOberta la convocatòria d'ajuts per a estudis i investigacions ambientals a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Notícies
 
 24 mayo
Marca Menorca Reserva de BiosferaEs publica al BOIB el reglament definitiu i les fitxes de la Marca Menorca Reserva de Biosfera.
Energia
 
 23 mayo
Pèrgoles fotovoltaiques Consell Insular i ajuntaments impulsen la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques en aparcaments públics de Menorca.<...
Residus
 
 21 mayo
Pla de Residus de MenorcaEl Consell Insular de Menorca aprova inicialment el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Menorca.
Biodiversitat
 
 8 mayo
Seguiment de la tortuga a MenorcaEs confirma el bon estat de conservació de la tortuga mediterrània i la tortuga d'estany europea a la Reserva.
Energia
 
 7 mayo
Transició energètica a les illes de la UEMenorca participa en el projecte europeu INSULAE per a la descarbonització de les illes de la Unió Europea.
Notícies
 
 30 abril
Oferta de feinaEl Consell Insular obre una convocatòria de contractació per treballar com a informador a la Reserva Marina de l'Illa de l'Aire.
Reserva
 
 29 abril
Nou cicle d'activitats de la Reserva de BiosferaL’Agència Menorca RB engega un nou cicle de sis visites guiades amb la geologia com a protagonista.
Notícies
 
 29 abril
Ja tenim aquí la revista Ona de primavera!Surt el tercer número de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Notícies
 
 20 abril
Aniversari de la Declaració StarlightAquest dissabte 20 d’abril celebrem la Nit mundial en Defensa de la Llum dels Estels.
Notícies
 
 17 abril
Ajuts a la mobilitat elèctricaConvocatòria d'ajuts per al desplegament de la mobilitat eficient i sostenible (programa MOVES).
Notícies
 
 17 abril
Menorca al Pacte de Batles i BatlessesMenorca s'adhereix com a territori al Pacte de Batles i Batlesses per al Clima i l'Energia.
Residus
 
 15 abril
Plàstic Zero, crida per acabar amb la contaminació plàsticaReserves de biosfera de tot el món uneixen esforços per lluitar contra el plàstic a través del grup de treball Pl&agr...
Notícies
 
 12 abril
Nova Reserva Marina de l'illa de l'AireEl Govern Balear aprova definitivament la declaració de la Reserva Marina de l’illa de l’Aire de Menorca.
Energia
 
 11 abril
Ajudes a l'autoconsum a MenorcaMenorca rebrà 560.000 euros en ajudes a l'autoconsum de renovables dels quals el 72% serà per a particulars.
Biodiversitat
 
 4 abril
Seguiment de la sargantana balearAugmenta la densitat de població de la sargantana balear en els illots de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Notícies
 
 2 abril
La veritat sobre la notícia falsa del caimanPer què no hem d'alimentar els animals salvatges. La broma del "Dia d’enganar" serveix per tractar aquesta problemà...
Notícies
 
 1 abril
Un caiman a la bassa de Son Bou [FAKE NEWS]Medi Ambient introdueix un caiman a la bassa de Son Bou per evitar que els visitants alimentin els ànecs.
Medi Ambient
 
 29 marzo
Nacions Unides alerta sobre el canvi climàticL'ONU urgeix a prendre mesures sense precedents per evitar el col·lapse del planeta i l'amenaça sobre la vida.
Notícies
 
 27 marzo
Es publica un estudi d'indicadors entre Lanzarote i MenorcaL’estudi contempla 7 blocs temàtics i l’anàlisi de més de 85 indicadors.
Producte local
 
 21 marzo
La Fira Arrels celebra la 3ª edició els dies 6 i 7 d'abrilComptarà amb més de 40 productors locals, cuina en directe, tastos guiats, activitats infantils i música en directe
Energia
 
 20 marzo
Pla de Transició Energètica Menorca 2030Menorca presenta a Europa els avanços en l’objectiu d’assolir el 85% d'energies renovables.
Ecoturisme
 
 19 marzo
Menorca s'integra a l'Associació d'Ecoturisme d'EspanyaL'entrada cerca garantir la consolidació de pràctiques turístiques d'acord amb la sostenibilitat de l'illa.
Notícies
 
 18 marzo
Última sessió del cicle de cinema dedicat a la reserva de biosfera El cicle Cinema&Biosfera finalitza amb una jornada d’activitats que durarà tot el dia.
Notícies
 
 15 marzo
Estudi de l'impacte del canvi climàtic a MenorcaUn estudi de la UIB avala la necessitat d'empendre la transició energètica a Menorca davant el canvi climàtic.

...
Biodiversitat
 
 13 marzo
Les aranyes a la RB de MenorcaIdentificades 116 espècies d'aranyes fins ara no citades a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Economia
 
 27 febrero
Consell i comerciants contra el plàsticEl Consell Insular i els comerciants ambulants presenten un conveni per reduir l'ús de bosses de plàstic.
Biodiversitat
 
 22 febrero
Augmenta la població de milà reial a MenorcaEl control anual de població reproductora revela un augment del 23% en les parelles fins a un total de 43.
Educació
 
 21 febrero
Nous tallers d’educació ambiental per a cursos d’infantil Els tallers s’han posat en marxa aquest trimestre i es realitzaran a més de 20 centres de l’illa.
Reserva
 
 19 febrero
Aprovat el Pla d'Acció de la RB fins a 2025El document ha estat aprovat defintivament aquest dilluns dia 18 al ple ordinari del consell després d’haver estat un mes a exposici...
Energia
 
 18 febrero
Menorca entre les 26 illes europees per la transició energèticaL'illa ha estat seleccionada juntament amb Mallorca i Eivissa.
Notícies
 
 16 febrero
Estudi de Fluxos Alimentaris de MenorcaAquest dissabte s'han presentat  els resultats dels estudis de fluxos alimentaris i de demanda pública d’aliments a Menorca.
Notícies
 
 13 febrero
Nou mapa turístic del producte local de MenorcaEl mapa tindrà versió digital, impresa i app, i ubica ja 328 punts de venda i restaurants.
Residus
 
 7 febrero
El Consorci premiat per la gestió del paper i el cartóRep el màxim reconeixement en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó d'ASPAPEL.
Energia
 
 5 febrero
Rècord de producció d'energia eòlica a MilàLa força del vent ha permès generar 805.427 kWh durant el mes de gener, tercera xifra més alta en la història de la p...
Notícies
 
 31 enero
Europa recolza la descarbonització de l'illaLa delegació de la Comissió Europea desplaçada a Menorca avala el Full de Ruta 2030 per a la transició energèt...
Notícies
 
 29 enero
Trobada d'alimentació sostenible a ParísL'Agència Menorca Reserva de Biosfera acudeix a la cita per presentar el diagnòstic i l'estratègia alimentària de l'i...
Biodiversitat
 
 25 enero
Iniciada la temporada de cria del corb maríDades de l'últim estudi de seguiment de la població reproductora del corb marí emplomallat a Menorca.
Energia
 
 24 enero
Ajuts a renovables per a BalearsLes diferents convocatòries busquen implantar l'energia fotovoltaica, la minieòlica i la mobilitat elèctrica.
Biodiversitat
 
 24 enero
L'Institut Ramis premiat per un projecte sobre sostenibilitatGràcies al projecte han pres consciència de la problemàtica de l’aigua.
Notícies
 
 23 enero
Menorca, Reserva i Destí Turístic StarlightLes certificacions han estat atorgades per la Fundació Starlight aquest dimecres a FITUR.
Activitats
 
 23 enero
Viu Menorca BiosferaQuarta edició del programa d'activitats sobre els valors socials, culturals i ambientals de Menorca.
Notícies
 
 22 enero
Presentat el Full de Ruta 2030 d'energies renovablesEl pla dibuixa 10 eixos d’actuació i preveu mobilitzar una inversió de 600 milions.
Medi Ambient
 
 12 enero
Jornades de Medi AmbientMenorca tanca les VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears.
Notícies
 
 20 diciembre
Projecte "Arbres d'Algendar"Es tracta de la col·lecció més important de fruiters de diferents varietats locals de Menorca.
Energia
 
 19 diciembre
13 millions per energies renovablesPrimer pas per materialitzar el compromís adquirit a Brusel·les en matèria de transició energètica.
Biodiversitat
 
 18 diciembre
Estratègia BiodiversitatPresentat l'informe anual de l'Estratègia de Conservació de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera amb conclusions positives.
Notícies
 
 17 diciembre
"Més peixos, menys plàstic"Promouen la campanya el Grup d'Acció local de pesca de l’Associació Leader Illa de Menorca i Menorca Preservation Fund.
Notícies
 
 14 diciembre
Reunió del Consell Social de l'Agència RBLa sessió va abordar i avaluar l’estat actual de les actuacions que des de l’Agència s’han dut a terme.
Biodiversitat
 
 14 diciembre
Programa d'erradicació de flora invasoraMés de 25 tones de vegetació invasora retirades durant 2018 en zones de la Xarxa Natura de Menorca.
Notícies
 
 13 diciembre
Fi del cicle de xerrades una illa una marDurant quatre mesos s’han organitzat 6 taules rodones que han comptat amb més de 30 ponents experts en diferents àmbits.
25 Aniversari
 
 13 diciembre
Una illa, una marCicle de xerrades dedicades al medi marí i a la reserva de Biosfera.
Notícies
 
 11 diciembre
Documental sobre els 25 anys de la Reserva de BiosferaRepàs històric de com va néixer la idea de la proposta de Menorca com a Reserva de Biosfera.
Notícies
 
 10 diciembre
Nova marca de la Reserva de BiosferaEl Consell Insular obre l'ús de la marca a entitats i empreses que treballen per la sostenibilitat
Notícies
 
 5 diciembre
Guardons Programa Centres EcoambientalsGovern i Consell premien 15 escoles i instituts de Menorca pels seus projectes sobre conscienciació i educació ambiental.
Notícies
 
 5 diciembre
Plantada d'arbres per la Reserva18 escoles de Menorca sembren arbres per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera.
Energia
 
 30 noviembre
Menorca, zona pilot de la transició energèticaEuropa recolçarà Menorca perquè compti amb el 85% de consum energètic provinent de fonts renovables per 2030.
25 Aniversari
 
 27 noviembre
Ja tenim la revista "ONA" de tardor! Surt el segon nombre de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Energia
 
 22 noviembre
Oferta de contracte del Consorci de Residus i EnergiaEl Consorci de Residus i Energia publica una oferta per a la redacció del projecte de la planta fotovoltaica de Trepuconet.
Notícies
 
 20 noviembre
Nou llibret divulgatiu sobre artesania menorquinaL’Agència Menorca RB publica <<Artesania Menorca>>, nou llibret divulgatiu del Centre Artesanal de Menorca.
Residus
 
 16 noviembre
Nova planta de residus de MilàLa nova planta de Milà permetrà revaloritzar un 70% de les entrades de residus domèstics que arribin a la planta, amb el con...
Notícies
 
 12 noviembre
I Trobada Starlight Experts i representants de territoris Starlight s’han reunit aquest cap de setmana a Gredos per posar en comú les seves experiències...
Notícies
 
 9 noviembre
La Reserva de Biosfera present a la Fira del llibre en CatalàEs presentarà Rondalles de la Biosfera, el llibre de relats dedicats a la reserva seleccionats al XVI Premi Borja Moll

Residus
 
 8 noviembre
Memòria 2017 consorci de residusEl document s’organitza en quatre blocs: residus, sensibilització, energia i gestió econòmica.
Notícies
 
 7 noviembre
Menorca i Lanzarote intercanvien culturaEls dies 8 i 9 de novembre es representarà a Menorca l’obra teatral La leyenda de la Isla Quemada que arriba des de La...
Notícies
 
 5 noviembre
Inici dels tallers d'Educació AmbientalMés de 200 tallers d'educació ambiental als centres educatius durant el curs escolar 2018-2019.
Biodiversitat
 
 30 octubre
Nou quadern didàcticL'Agència Menorca Reserva de Biosfera edita la Unitat Didàctica de Biodiversitat Marina.
Notícies
 
 26 octubre
Mirant cap al futurSis dies de refleixó i debat sobre el futur de la Reserva de Biosfera
Notícies
 
 26 octubre
Projecte DestiMEDMenorca participa en aquest projecte europeu que treballa per definir una xarxa de destinacions turístiques sostenibles.
Notícies
 
 25 octubre
L'illa de Man planta cara al plàsticL'illa de Man ha alliberat les seves platges de plàstic i ha esdevingut un exemple exitós en la protecció de l'oceà.
Congressos
 
 23 octubre
Congrés d'Ornitologia Presentam els treballs de seguiment d'aus al congrés d'ornitologia de les terres de parla catalan.
Energia
 
 19 octubre
Integració de l'energia renovable a MilàEl Consorci presenta l’estudi per a l'implantació d’un projecte global de generació elèctrica.
Reserva
 
 17 octubre
Mirant cap al futurJornades dedicades als 25 anys de la Reserva de Biosfera organitzades per l'IME.
25 Aniversari
 
 7 octubre
25è aniversari RBL’acte institucional de l’aniversari de la Reserva omple el Teatre Principal. Maó i Ciutadella epicentres de la celebraci&oacu...
25 Aniversari
 
 1 octubre
Llibres i audiovisuals sobre la RBLes biblioteques exposen tot el material que s'ha publicat de la Reserva de Biosfera durant aquests 25 any.
25 Aniversari
 
 25 septiembre
25è aniversari de la ReservaDos dies de festa i espectacle per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera.
Reserva
 
 21 septiembre
S'aprova a Madrid l'ampliació de la RBEl Comitè del MAB Espanyol dóna el vist i plau a l'ampliació de la Reserva de Biosfera de Menorca cap al mar.
Notícies
 
 17 septiembre
25è aniversari de la RB50 activitats pel 25è aniversari de la Reserva de Biosfera: activitats infantils, conferències, concerts o sortides culturals.
Residus
 
 12 septiembre
120.000 gots d’un sol ús menys Consell i Consorci de Residus engeguen una iniciativa per a la reducció dels gots d'un sol ús a les festes.
Biodiversitat
 
 7 septiembre
Seguiment d'aus marines a la RBDurant l'any 2017 es va dur a terme el seguiment de la gavina corsa, el cagaire i la baldritja grossa.
Medi Ambient
 
 29 agosto
Preservar el cel nocturn de MenorcaEl Consell aprova el Reglament de Protecció del Cel Nocturn per reduir la contaminació lumínica de l’illa.
Biodiversitat
 
 28 agosto
Revista Es Busqueret Agost 2018Publicat el número 46 de la revista digital del Grup Balear d’Ornitologia (GOB).
Energia
 
 27 agosto
Enllumentat i transició energètica El Consell inicia l'adequació de l'enllumenat públic de Menorca per complir amb el reglament de protecció de cel nocturn.
25 Aniversari
 
 8 agosto
Nova revista Menorca RBNeix ONA, la nova revista de Menorca Reserva de Biosfera.
25 Aniversari
 
 7 agosto
Control de plaguesEl Consell Insular instal·la trampes biodegradables per al control de plagues a la finca pública d’Alforí de Dalt.
Notícies
 
 2 agosto
Menorca RB i Made in MenorcaQuatre informadors reforcen aquest estiu l’equip tècnic de Menorca Reserva Biosfera i Made in Menorca.
Energia
 
 1 agosto
Fotovoltaica a Es CastellEs Castell tindrà la primera planta d’energia fotovoltaica de participació ciutadana de Menorca.
Reserva
 
 26 julio
Ampliació de la Reserva de Biosfera El consell científic del Comité Espanyol del programa MAB ha declarat favorable la proposta d’ampliació i rezonificaci...
Biodiversitat
 
 24 julio
Seguiment d'invertebrats a la RB de MenorcaPubliquem les dades de l'informe de seguiment de papallones diürnes i libèl·lules a la Reserva de Biosfera.
Residus
 
 11 julio
Reduir residus per les festes"ARA VA DE BO, ARA VA DE GOT", got reutilitzable per reduir la generació de residus durant les festes.
Geologia
 
 5 julio
Presentació XX Simposi de GeologíaEl congrés compta amb més de 150 docents universitaris i d’educació secundària procedents de tot l’Estat....
Biodiversitat
 
 21 junio
Electrocució d'aus a la RB de MenorcaPublicats els resultats de l'Estudi sobre l'electrocució d'aus a Menorca realitzat entre el 2016 i 2017.
Reserva
 
 19 junio
Marca Menorca Reserva de BiosferaEl Consell obre un termini d'al·legacions al reglament de la marca que promocionarà productes i serveis sostenibles.
Biodiversitat
 
 18 junio
Itinerari florístic Reposició de la cartelleria de l'itinerari florístic d’Alforí de Dalt-Cala Pilar.
Notícies
 
 5 junio
Urbanisme i ausMedi Ambient, Ajuntament de Ferreries i SOM instal·len uns sistema pilot per evitar la caiguda d'excrements d'aus a les voreres.
Residus
 
 4 junio
Campanya “Practica Recycling”Dos "personal trainers" informaran a població local i visitant de les bondats del reciclatge.
Projectes
 
 3 junio
Reglament del Medi Nocturn a MenorcaUna regulació que aposta per una il·luminació eficient i sostenible amb l’entorn de l’illa, millorant la qualitat de vida de la flora, la fauna i...
Educació
 
 2 junio
Unitats didàctiques Menorca RBL'Agència edita 4 unitats didàctiques per centres educatius dins el programa de sensibilització sobre àrees naturals....
Geologia
 
 30 mayo
XX Simposi Ensenyament GeologiaReserva de Biosfera de Menorca del 9 al 14 de juliol de 2018.
Notícies
 
 29 mayo
Geologia de MenorcaMenorca participa a la Setmana de la Xarxa Europea de Geoparcs per explicar les singulars caracterísitiques de l'illa.
25 Aniversari
 
 17 mayo
25è Aniversari Menorca Reserva de BiosferaAquest any 2018 celebram el 25è aniversari de la declaració de Menorca Reserva de Biosfera
Medi Ambient
 
 16 mayo
Vídeo VIII Congrès WNIBRMenorca acollirà al maig el VIII Congrés de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera Illes i Costaneres.
Medi Ambient
 
 16 mayo
5a Edició del Congrés Internacional Greening the IslandsMenorca acull la cinquena edició de Greening the Islands per parlar d'energies renovables, mobilitat sostenible i gestió de l'aigua.
Notícies
 
 1 enero
Presentació del llibre "Camí de cançons"El nou llibre CD de Cris Juanico té l’objectiu de sensibilitzar i afavorir el respecte cap al medi ambient.
Notícies
 
 1 enero
La posidònia al cicle "Una illa una mar"Més de 50 persones assisteixen a la xerrada sobre posidònia del cicle "Una illa una mar".
Reserva
 
 1 enero
Iniciada la redacció del Pla d'Acció RB MenorcaEs tracta d’un document programàtic que estableix les línies d’acció i projectes per avançar cap a la sos...