Notícies

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Notícies
 
 19 febrero
Aprovat el Pla d'Acció de la RB fins a 2025El document ha estat aprovat defintivament aquest dilluns dia 18 al ple ordinari del consell després d’haver estat un mes a exposici...
Energia
 
 18 febrero
Menorca entre les 26 illes europees per la transició energèticaL'illa ha estat seleccionada juntament amb Mallorca i Eivissa.
Notícies
 
 16 febrero
Estudi de Fluxos Alimentaris de MenorcaAquest dissabte s'han presentat  els resultats dels estudis de fluxos alimentaris i de demanda pública d’aliments a Menorca.
Notícies
 
 13 febrero
Nou mapa turístic del producte local de MenorcaEl mapa tindrà versió digital, impresa i app, i ubica ja 328 punts de venda i restaurants.
Residus
 
 8 febrero
Converteix les restes de menjar en compostEl Consorci de Residus i Energia llança la segona edició de la campanya d'autocompostatge «Fer compost és la pera&raqu...
Residus
 
 7 febrero
El Consorci premiat per la gestió del paper i el cartóRep el màxim reconeixement en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó d'ASPAPEL.
Activitats
 
 7 febrero
Viu Menorca BiosferaQuarta edició del programa d'activitats sobre els valors socials, culturals i ambientals de Menorca.
Energia
 
 5 febrero
Rècord de producció d'energia eòlica a MilàLa força del vent ha permès generar 805.427 kWh durant el mes de gener, tercera xifra més alta en la història de la p...
Notícies
 
 31 enero
Europa recolza la descarbonització de l'illaLa delegació de la Comissió Europea desplaçada a Menorca avala el Full de Ruta 2030 per a la transició energèt...
Notícies
 
 29 enero
Trobada d'alimentació sostenible a ParísL'Agència Menorca Reserva de Biosfera acudeix a la cita per presentar el diagnòstic i l'estratègia alimentària de l'i...
Biodiversitat
 
 25 enero
Iniciada la temporada de cria del corb maríDades de l'últim estudi de seguiment de la població reproductora del corb marí emplomallat a Menorca.
Energia
 
 24 enero
Ajuts a renovables per a BalearsLes diferents convocatòries busquen implantar l'energia fotovoltaica, la minieòlica i la mobilitat elèctrica.
Biodiversitat
 
 24 enero
L'Institut Ramis premiat per un projecte sobre sostenibilitatGràcies al projecte han pres consciència de la problemàtica de l’aigua.
Notícies
 
 23 enero
Menorca, Reserva i Destí Turístic StarlightLes certificacions han estat atorgades per la Fundació Starlight aquest dimecres a FITUR.
Notícies
 
 22 enero
Presentat el Full de Ruta 2030 d'energies renovablesEl pla dibuixa 10 eixos d’actuació i preveu mobilitzar una inversió de 600 milions.
Medi Ambient
 
 12 enero
Jornades de Medi AmbientMenorca tanca les VII Jornades de Medi Ambient de les Illes Balears.
Activitats
 
 9 enero
Segona sessió de Cinema&BiosferaAquest gener tindrà lloc la segona sessió del cicle de cinema dedicat a la Reserva de Biosfera de Menorca
Notícies
 
 20 diciembre
Projecte "Arbres d'Algendar"Es tracta de la col·lecció més important de fruiters de diferents varietats locals de Menorca.
Energia
 
 19 diciembre
13 millions per energies renovablesPrimer pas per materialitzar el compromís adquirit a Brusel·les en matèria de transició energètica.
Biodiversitat
 
 18 diciembre
Estratègia BiodiversitatPresentat l'informe anual de l'Estratègia de Conservació de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera amb conclusions positives.
Notícies
 
 17 diciembre
"Més peixos, menys plàstic"Promouen la campanya el Grup d'Acció local de pesca de l’Associació Leader Illa de Menorca i Menorca Preservation Fund.
Notícies
 
 14 diciembre
Reunió del Consell Social de l'Agència RBLa sessió va abordar i avaluar l’estat actual de les actuacions que des de l’Agència s’han dut a terme.
Biodiversitat
 
 14 diciembre
Programa d'erradicació de flora invasoraMés de 25 tones de vegetació invasora retirades durant 2018 en zones de la Xarxa Natura de Menorca.
Notícies
 
 13 diciembre
Fi del cicle de xerrades una illa una marDurant quatre mesos s’han organitzat 6 taules rodones que han comptat amb més de 30 ponents experts en diferents àmbits.
Notícies
 
 10 diciembre
Nova marca de la Reserva de BiosferaEl Consell Insular obre l'ús de la marca a entitats i empreses que treballen per la sostenibilitat.
Energia
 
 30 noviembre
Menorca, zona pilot de la transició energèticaEuropa recolçarà Menorca perquè compti amb el 85% de consum energètic provinent de fonts renovables per 2030.
25 Aniversari
 
 27 noviembre
Ja tenim la revista "ONA" de tardor! Surt el segon nombre de la revista divulgativa de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Residus
 
 16 noviembre
Nova planta de residus de MilàLa nova planta de Milà permetrà revaloritzar un 70% de les entrades de residus domèstics que arribin a la planta, amb el con...
Projectes
 
 3 junio
Reglament del Medi Nocturn a MenorcaUna regulació que aposta per una il·luminació eficient i sostenible amb l’entorn de l’illa, millorant la qualitat de vida de la flora, la fauna i...
Geologia
 
 30 mayo
XX Simposi Ensenyament GeologiaReserva de Biosfera de Menorca del 9 al 14 de juliol de 2018
25 Aniversari
 
 17 mayo
25è Aniversari Menorca Reserva de BiosferaAquest any 2018 celebram el 25è aniversari de la declaració de Menorca Reserva de Biosfera
Medi Ambient
 
 16 mayo
5a Edició del Congrés Internacional Greening the IslandsMenorca acull la cinquena edició de Greening the Islands per parlar d'energies renovables, mobilitat sostenible i gestió de l'aigua.