Residus

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Residus
 
 4 febrer
El Consorci premiat per la gestió del paper i el cartóEl Consorci de Residus rep per quart any consecutiu la màxima distinció d'ASPAPEL en gestió i recollida selectiva de paper i...
Residus
 
 3 desembre
Consum i generació de residus La Fundació Rezero presenta un informe sobre el model de consum i la generació de residus a les Balears.
Residus
 
 17 octubre
Campanya Practica Recycling 2019-2020Presentada la nova campanya de reciclatge "Practica Recycling" del Consorci de Residus i Energia de Menorca.
Residus
 
 5 setembre
Planta de residus de MilàLa planta de residus de Milà mostra els avanços en les millores de les seves instal·lacions.
Residus
 
 3 juliol
Reciclatge de càpsules de cafèEl Consorci de Residus de Menorca instal·la punts de recollida i reciclatge de càpsules de cafè.
Residus
 
 21 juny
Iniciada la campanya estival de reciclatge de vidre El Consorci de Residus i Ecovidrio impulsen la campanya establiments hostalers.
Residus
 
 12 juny
Reciclatge de VidreEcovidrio i el Consorci de Residus impulsen el reciclatge de vidre als establiments hostalers de Menorca.
Residus
 
 31 maig
Reducció de residus a les festes d'estiuEl Consell Insular i els ajuntaments de l'illa impulsen Iniciatives per a la reducció de residus a les festes d’estiu.
Residus
 
 21 maig
Pla de Residus de MenorcaEl Consell Insular de Menorca aprova inicialment el nou Pla de Prevenció i Gestió de Residus de Menorca.
Residus
 
 15 abril
Plàstic Zero, crida per acabar amb la contaminació plàsticaReserves de biosfera de tot el món uneixen esforços per lluitar contra el plàstic a través del grup de treball Pl&agr...
Residus
 
 7 febrer
El Consorci premiat per la gestió del paper i el cartóRep el màxim reconeixement en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó d'ASPAPEL.
Residus
 
 16 novembre
Nova planta de residus de MilàLa nova planta de Milà permetrà revaloritzar un 70% de les entrades de residus domèstics que arribin a la planta, amb el con...
Residus
 
 8 novembre
Memòria 2017 consorci de residusEl document s’organitza en quatre blocs: residus, sensibilització, energia i gestió econòmica.
Residus
 
 12 setembre
120.000 gots d’un sol ús menys Consell i Consorci de Residus engeguen una iniciativa per a la reducció dels gots d'un sol ús a les festes.
Residus
 
 11 juliol
Reduir residus per les festes"ARA VA DE BO, ARA VA DE GOT", got reutilitzable per reduir la generació de residus durant les festes.
Residus
 
 4 juny
Campanya “Practica Recycling”Dos "personal trainers" informaran a població local i visitant de les bondats del reciclatge.