Energia

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Energia
 
 11 setembre
Jornades informatives d'autoconsum energèticEl Consell acollirà una jornada pràctica sobre autoconsum per a empreses i particulars que vulguin implantar renovables.
Energia
 
 23 agost
Fotovoltaica al centre assistencial Trepucó Adjudicada la instal·lació de plaques solars del centre assistencial de Trepucó.
Energia
 
 19 agost
Punts de càrrega vehicle elèctricOberta una convocatòria per a contractar el manteniment dels punts de càrrega de vehicle elèctric de l'illa.

Energia
 
 14 agost
Renovació d'enllumenat a urbanitzacionsEl Consorci de Residus i Energia adaptarà l’enllumenat públic de sis urbanitzacions de Menorca.
Energia
 
 17 juny
Cens d'empreses Menorca 2030El Consorci de Residus i Energia crea un cens d'empreses a Menorca per posar en marxa l'estratègia de descarbonització.
Energia
 
 3 juny
Autoconsum en edificis públicsIniciades les obres per a la instal·lació de plaques d'autoconsum a la coberta de l'alberg juvenil de Sa Vinyeta.
Energia
 
 23 maig
Pèrgoles fotovoltaiques Consell Insular i ajuntaments impulsen la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques en aparcaments públics de Menorca.<...
Energia
 
 7 maig
Transició energètica a les illes de la UEMenorca participa en el projecte europeu INSULAE per a la descarbonització de les illes de la Unió Europea.
Energia
 
 11 abril
Ajudes a l'autoconsum a MenorcaMenorca rebrà 560.000 euros en ajudes a l'autoconsum de renovables dels quals el 72% serà per a particulars.
Energia
 
 20 març
Pla de Transició Energètica Menorca 2030Menorca presenta a Europa els avanços en l’objectiu d’assolir el 85% d'energies renovables.
Energia
 
 18 febrer
Menorca entre les 26 illes europees per la transició energèticaL'illa ha estat seleccionada juntament amb Mallorca i Eivissa.
Energia
 
 5 febrer
Rècord de producció d'energia eòlica a MilàLa força del vent ha permès generar 805.427 kWh durant el mes de gener, tercera xifra més alta en la història de la p...
Energia
 
 24 gener
Ajuts a renovables per a BalearsLes diferents convocatòries busquen implantar l'energia fotovoltaica, la minieòlica i la mobilitat elèctrica.
Energia
 
 19 desembre
13 millions per energies renovablesPrimer pas per materialitzar el compromís adquirit a Brusel·les en matèria de transició energètica.
Energia
 
 30 novembre
Menorca, zona pilot de la transició energèticaEuropa recolçarà Menorca perquè compti amb el 85% de consum energètic provinent de fonts renovables per 2030.
Energia
 
 22 novembre
Oferta de contracte del Consorci de Residus i EnergiaEl Consorci de Residus i Energia publica una oferta per a la redacció del projecte de la planta fotovoltaica de Trepuconet.
Energia
 
 19 octubre
Integració de l'energia renovable a MilàEl Consorci presenta l’estudi per a l'implantació d’un projecte global de generació elèctrica.
Energia
 
 27 agost
Enllumentat i transició energètica El Consell inicia l'adequació de l'enllumenat públic de Menorca per complir amb el reglament de protecció de cel nocturn.
Energia
 
 1 agost
Fotovoltaica a Es CastellEs Castell tindrà la primera planta d’energia fotovoltaica de participació ciutadana de Menorca.