Energia

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Energia
 
 14 agosto
Renovació d'enllumenat a urbanitzacionsEl Consorci de Residus i Energia adaptarà l’enllumenat públic de sis urbanitzacions de Menorca.
Energia
 
 17 junio
Cens d'empreses Menorca 2030El Consorci de Residus i Energia crea un cens d'empreses a Menorca per posar en marxa l'estratègia de descarbonització.
Energia
 
 3 junio
Autoconsum en edificis públicsIniciades les obres per a la instal·lació de plaques d'autoconsum a la coberta de l'alberg juvenil de Sa Vinyeta.
Energia
 
 23 mayo
Pèrgoles fotovoltaiques Consell Insular i ajuntaments impulsen la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques en aparcaments públics de Menorca.<...
Energia
 
 7 mayo
Transició energètica a les illes de la UEMenorca participa en el projecte europeu INSULAE per a la descarbonització de les illes de la Unió Europea.
Energia
 
 11 abril
Ajudes a l'autoconsum a MenorcaMenorca rebrà 560.000 euros en ajudes a l'autoconsum de renovables dels quals el 72% serà per a particulars.
Energia
 
 20 marzo
Pla de Transició Energètica Menorca 2030Menorca presenta a Europa els avanços en l’objectiu d’assolir el 85% d'energies renovables.
Energia
 
 18 febrero
Menorca entre les 26 illes europees per la transició energèticaL'illa ha estat seleccionada juntament amb Mallorca i Eivissa.
Energia
 
 5 febrero
Rècord de producció d'energia eòlica a MilàLa força del vent ha permès generar 805.427 kWh durant el mes de gener, tercera xifra més alta en la història de la p...
Energia
 
 24 enero
Ajuts a renovables per a BalearsLes diferents convocatòries busquen implantar l'energia fotovoltaica, la minieòlica i la mobilitat elèctrica.
Energia
 
 19 diciembre
13 millions per energies renovablesPrimer pas per materialitzar el compromís adquirit a Brusel·les en matèria de transició energètica.
Energia
 
 30 noviembre
Menorca, zona pilot de la transició energèticaEuropa recolçarà Menorca perquè compti amb el 85% de consum energètic provinent de fonts renovables per 2030.
Energia
 
 22 noviembre
Oferta de contracte del Consorci de Residus i EnergiaEl Consorci de Residus i Energia publica una oferta per a la redacció del projecte de la planta fotovoltaica de Trepuconet.
Energia
 
 19 octubre
Integració de l'energia renovable a MilàEl Consorci presenta l’estudi per a l'implantació d’un projecte global de generació elèctrica.
Energia
 
 27 agosto
Enllumentat i transició energètica El Consell inicia l'adequació de l'enllumenat públic de Menorca per complir amb el reglament de protecció de cel nocturn.
Energia
 
 1 agosto
Fotovoltaica a Es CastellEs Castell tindrà la primera planta d’energia fotovoltaica de participació ciutadana de Menorca.