Biodiversitat

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Biodiversitat
 
 29 agosto
Els mamífers terrestres de MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment de mamífers terrestres a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 2 agosto
Fauna i flora invasora a MenorcaEstudiants en pràctiques a l'Agència Menorca RB realitzen tasques de control i extracció d'espècies invasores a l'ill...
Biodiversitat
 
 30 julio
Aus marines a MenorcaPublicades les últimes dades de seguiment d'aus marines a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 7 junio
Mortalitat animal en carreteresRealitzat un estudi de seguiment de la mortalitat de fauna a les carreteres de Menorca.
Biodiversitat
 
 29 mayo
La miloca a MenorcaLa miloca, tot i que amenaçada, podria estar a prop de la saturació a Menorca.
Biodiversitat
 
 8 mayo
Seguiment de la tortuga a MenorcaEs confirma el bon estat de conservació de la tortuga mediterrània i la tortuga d'estany europea a la Reserva.
Biodiversitat
 
 4 abril
Seguiment de la sargantana balearAugmenta la densitat de població de la sargantana balear en els illots de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Biodiversitat
 
 13 marzo
Les aranyes a la RB de MenorcaIdentificades 116 espècies d'aranyes fins ara no citades a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 22 febrero
Augmenta la població de milà reial a MenorcaEl control anual de població reproductora revela un augment del 23% en les parelles fins a un total de 43.
Biodiversitat
 
 25 enero
Iniciada la temporada de cria del corb maríDades de l'últim estudi de seguiment de la població reproductora del corb marí emplomallat a Menorca.
Biodiversitat
 
 24 enero
L'Institut Ramis premiat per un projecte sobre sostenibilitatGràcies al projecte han pres consciència de la problemàtica de l’aigua.
Biodiversitat
 
 18 diciembre
Estratègia BiodiversitatPresentat l'informe anual de l'Estratègia de Conservació de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera amb conclusions positives.
Biodiversitat
 
 14 diciembre
Programa d'erradicació de flora invasoraMés de 25 tones de vegetació invasora retirades durant 2018 en zones de la Xarxa Natura de Menorca.
Biodiversitat
 
 30 octubre
Nou quadern didàcticL'Agència Menorca Reserva de Biosfera edita la Unitat Didàctica de Biodiversitat Marina.
Congressos
 
 23 octubre
Congrés d'Ornitologia Presentam els treballs de seguiment d'aus al congrés d'ornitologia de les terres de parla catalan.
Biodiversitat
 
 7 septiembre
Seguiment d'aus marines a la RBDurant l'any 2017 es va dur a terme el seguiment de la gavina corsa, el cagaire i la baldritja grossa.
Biodiversitat
 
 28 agosto
Revista Es Busqueret Agost 2018Publicat el número 46 de la revista digital del Grup Balear d’Ornitologia (GOB).
Biodiversitat
 
 24 julio
Seguiment d'invertebrats a la RB de MenorcaPubliquem les dades de l'informe de seguiment de papallones diürnes i libèl·lules a la Reserva de Biosfera.
Biodiversitat
 
 21 junio
Electrocució d'aus a la RB de MenorcaPublicats els resultats de l'Estudi sobre l'electrocució d'aus a Menorca realitzat entre el 2016 i 2017.
Biodiversitat
 
 18 junio
Itinerari florístic Reposició de la cartelleria de l'itinerari florístic d’Alforí de Dalt-Cala Pilar.