Biodiversitat

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Biodiversitat
 
 29 novembre
Control de flora invasora al 2019Més de 23 tones de vegetació invasora retirades durant 2019 en àrees naturals protegides de Menorca.
Biodiversitat
 
 25 setembre
Aus comunes i aus aquàtiques hivernants a MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment d'aus comunes i aus aquàtiques a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 29 agost
Els mamífers terrestres de MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment de mamífers terrestres a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 2 agost
Fauna i flora invasora a MenorcaEstudiants en pràctiques a l'Agència Menorca RB realitzen tasques de control i extracció d'espècies invasores a l'ill...
Biodiversitat
 
 30 juliol
Aus marines a MenorcaPublicades les últimes dades de seguiment d'aus marines a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 7 juny
Mortalitat animal en carreteresRealitzat un estudi de seguiment de la mortalitat de fauna a les carreteres de Menorca.
Biodiversitat
 
 29 maig
La miloca a MenorcaLa miloca, tot i que amenaçada, podria estar a prop de la saturació a Menorca.
Biodiversitat
 
 8 maig
Seguiment de la tortuga a MenorcaEs confirma el bon estat de conservació de la tortuga mediterrània i la tortuga d'estany europea a la Reserva.
Biodiversitat
 
 4 abril
Seguiment de la sargantana balearAugmenta la densitat de població de la sargantana balear en els illots de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Biodiversitat
 
 13 març
Les aranyes a la RB de MenorcaIdentificades 116 espècies d'aranyes fins ara no citades a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 22 febrer
Augmenta la població de milà reial a MenorcaEl control anual de població reproductora revela un augment del 23% en les parelles fins a un total de 43.
Biodiversitat
 
 25 gener
Iniciada la temporada de cria del corb maríDades de l'últim estudi de seguiment de la població reproductora del corb marí emplomallat a Menorca.
Biodiversitat
 
 24 gener
L'Institut Ramis premiat per un projecte sobre sostenibilitatGràcies al projecte han pres consciència de la problemàtica de l’aigua.
Biodiversitat
 
 18 desembre
Estratègia BiodiversitatPresentat l'informe anual de l'Estratègia de Conservació de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera amb conclusions positives.
Biodiversitat
 
 14 desembre
Programa d'erradicació de flora invasoraMés de 25 tones de vegetació invasora retirades durant 2018 en zones de la Xarxa Natura de Menorca.
Biodiversitat
 
 30 octubre
Nou quadern didàcticL'Agència Menorca Reserva de Biosfera edita la Unitat Didàctica de Biodiversitat Marina.
Congressos
 
 23 octubre
Congrés d'Ornitologia Presentam els treballs de seguiment d'aus al congrés d'ornitologia de les terres de parla catalan.
Biodiversitat
 
 7 setembre
Seguiment d'aus marines a la RBDurant l'any 2017 es va dur a terme el seguiment de la gavina corsa, el cagaire i la baldritja grossa.
Biodiversitat
 
 28 agost
Revista Es Busqueret Agost 2018Publicat el número 46 de la revista digital del Grup Balear d’Ornitologia (GOB).
Biodiversitat
 
 24 juliol
Seguiment d'invertebrats a la RB de MenorcaPubliquem les dades de l'informe de seguiment de papallones diürnes i libèl·lules a la Reserva de Biosfera.
Biodiversitat
 
 21 juny
Electrocució d'aus a la RB de MenorcaPublicats els resultats de l'Estudi sobre l'electrocució d'aus a Menorca realitzat entre el 2016 i 2017.
Biodiversitat
 
 18 juny
Itinerari florístic Reposició de la cartelleria de l'itinerari florístic d’Alforí de Dalt-Cala Pilar.