Biodiversitat

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Biodiversitat
 
 24 juny
XX Jornades Ibèriques d'AracnologiaLes Jornades es duran a terme a Menorca organitzades per l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, el Grup Ibèric de Aracnologia i la Societat Entom...
Biodiversitat
 
 25 març
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]Es contracta la prestació de serveis d’adequació del Camí de Cavalls mitjançant tècniques tradicionals d...
Biodiversitat
 
 18 març
[OFERTA DE CONTRACTACIÓ] Publicades sis ofertes de contractació per a la realització del seguiment de la biodiversitat durant el 2021.
Biodiversitat
 
 27 gener
Beques d'investigació 2020-2021L'Agència Menorca Reserva de Biosfera finança cinc projectes relacionats amb la investigació ambiental a la Reserva de Biosf...
Biodiversitat
 
 24 novembre
Troben 71 espècies de papallons nocturns no citats a MenorcaInvestigadors de la UIB troben 71 espècies de papallons nocturns que no havien estat citats abans a Menorca.
Biodiversitat
 
 26 octubre
Estratègia de Conservació de la Biodiversitat 2019Es presenta l'informe anual 2019 de l'Estratègia de Conservació de la Biodiversitat a la Reserva de Biosfera Menorca.
Congressos
 
 15 setembre
XX Jornades Ibèriques d'AracnologiaS'ajornen les XX Jornades Ibèriques d'Aracnologia.

Biodiversitat
 
 11 juny
XX Jornades Ibèriques d'AracnologiaLa Reserva de Biosfera de Menorca acullirà a l'octubre les XX Jornades Ibèriques d'Aracnologia.
Biodiversitat
 
 29 maig
Seguiment de micromamífers a la Reserva de BiosferaAbundància, riquesa d'espècies i distribució dels micromamífers a la Reserva de Biosfera de Menorca.
milà reial
 
 28 febrer
La població de milà reial continua creixent a MenorcaEl milà reial compta ja amb 52 parelles reproductores a Menorca.
Projectes destacats
 
 27 gener
Control dels passos de bestiarEl departament de Medi Ambient treballa per evitar que eriçons i altres animals quedin atrapats en passos canadencs.
Biodiversitat
 
 20 desembre
Estratègia de Biodiversitat Publicat l'últim informe anual de l'Estratègia de Conservació de la Biodiversitat de la Reserva de Biosfera Menorca.
Biodiversitat
 
 29 novembre
Control de flora invasora al 2019Més de 23 tones de vegetació invasora retirades durant 2019 en àrees naturals protegides de Menorca.
Nota de Premsa
 
 27 novembre
Visita a la finca pública d'Alforí Parcs Nacionals visita la finca pública d'Alforí per conèixer les actuacions que ha realitzat el Consell Insular aquest any.
Estudis i informes
 
 25 setembre
Aus comunes i aus aquàtiques hivernants a MenorcaPubliquem les últimes dades de seguiment d'aus comunes i aus aquàtiques a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Conservació
 
 2 agost
Fauna i flora invasora a MenorcaEstudiants en pràctiques a l'Agència Menorca RB realitzen tasques de control i extracció d'espècies invasores a l'ill...
Estudis i informes
 
 30 juliol
Aus marines a MenorcaPublicades les últimes dades de seguiment d'aus marines a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Congressos
 
 28 juny
Geodiversitat de MenorcaMenorca assisteix a la XIII Reunió Internacional de la Comissió de Patrimoni Geològic de la Societat Geològica d'Espa...
Mortalitat de fauna en carreteres
 
 7 juny
Mortalitat animal en carreteresRealitzat un estudi de seguiment de la mortalitat de fauna a les carreteres de Menorca.
Biodiversitat
 
 29 maig
La miloca a MenorcaLa miloca, tot i que amenaçada, podria estar a prop de la saturació a Menorca.
Tortuga mediterrània
 
 8 maig
Seguiment de la tortuga a MenorcaEs confirma el bon estat de conservació de la tortuga mediterrània i la tortuga d'estany europea a la Reserva.
Sargantana balear
 
 4 abril
Seguiment de la sargantana balearAugmenta la densitat de població de la sargantana balear en els illots de la Reserva de Biosfera de Menorca.

Nota de Premsa
 
 2 abril
La veritat sobre la notícia falsa del caimanPer què no hem d'alimentar els animals salvatges. La broma del "Dia d’enganar" serveix per tractar aquesta problemà...
Aranyes
 
 13 març
Les aranyes a la RB de MenorcaIdentificades 116 espècies d'aranyes fins ara no citades a la Reserva de Biosfera de Menorca.
Biodiversitat
 
 22 febrer
Augmenta la població de milà reial a MenorcaEl control anual de població reproductora revela un augment del 23% en les parelles fins a un total de 43.
Geologia
 
 11 febrer
Cartografies de flora i geologiaEsdevindran una eina per evitar afectacions sobre flora singular o amenaçada i elements geològics d'alt valor.
Biodiversitat
 
 18 desembre
Estratègia BiodiversitatPresentat l'informe anual de l'Estratègia de Conservació de Biodiversitat de la Reserva de Biosfera amb conclusions positives.
Biodiversitat
 
 14 desembre
Programa d'erradicació de flora invasoraMés de 25 tones de vegetació invasora retirades durant 2018 en zones de la Xarxa Natura de Menorca.
Biodiversitat
 
 5 desembre
Plantada d'arbres per la Reserva18 escoles de Menorca sembren arbres per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera.
Col·lecció Quaderns Didàctics Menorca RB
 
 30 octubre
Nou quadern didàcticL'Agència Menorca Reserva de Biosfera edita la Unitat Didàctica de Biodiversitat Marina.
Congressos
 
 23 octubre
Congrés d'Ornitologia Presentam els treballs de seguiment d'aus al congrés d'ornitologia de les terres de parla catalan.
Biodiversitat
 
 28 agost
Revista Es Busqueret Agost 2018Publicat el número 46 de la revista digital del Grup Balear d’Ornitologia (GOB).
Biodiversitat
 
 7 agost
Control de plaguesEl Consell Insular instal·la trampes biodegradables per al control de plagues a la finca pública d’Alforí de Dalt.
Biodiversitat
 
 24 juliol
Seguiment d'invertebrats a la RB de MenorcaPubliquem les dades de l'informe de seguiment de papallones diürnes i libèl·lules a la Reserva de Biosfera.
Electrocució
 
 21 juny
Electrocució d'aus a la RB de MenorcaPublicats els resultats de l'Estudi sobre l'electrocució d'aus a Menorca realitzat entre el 2016 i 2017.
Flora
 
 18 juny
Itinerari florístic Reposició de la cartelleria de l'itinerari florístic d’Alforí de Dalt-Cala Pilar.
Flora
 
 1 gener
Flora invasora als nuclis urbans de l'illaL'Agència Menorca Reserva de Biosfera cartografia zones verdes dels nuclis urbans de l'illa per detectar flora invasora.