Educació

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Quaderns didàctics
 
 2 octubre
Nova unitat didàctica AIGUA, la nova unitat didàctica de la Reserva de Biosfera de Menorca.
Educació
 
 2 desembre
Tallers d'astronomia a les escolesInicien nous tallers d'astronomia a les escoles de Menorca per a alumnes de 5è i 6è de primària.
Col·lecció Quaderns Didàctics Menorca RB
 
 16 octubre
Nova unitat didàctica: Alimentació saludableÉs el sisè títol de la col·lecció de "Quaderns Didàctics Menorca Reserva de Biosfera".
Educació
 
 11 setembre
Tallers escolars curs 2019-2020L'Agència de la Reserva de Biosfera ofereix 18 tallers escolars aquest curs 2019-2020.
Educació
 
 21 febrer
Nous tallers d’educació ambiental per a cursos d’infantil Els tallers s’han posat en marxa aquest trimestre i es realitzaran a més de 20 centres de l’illa.
Projectes
 
 24 gener
L'Institut Ramis premiat per un projecte sobre sostenibilitatGràcies al projecte han pres consciència de la problemàtica de l’aigua.
Educació
 
 5 desembre
Guardons Programa Centres EcoambientalsGovern i Consell premien 15 escoles i instituts de Menorca pels seus projectes sobre conscienciació i educació ambiental.
Biodiversitat
 
 5 desembre
Plantada d'arbres per la Reserva18 escoles de Menorca sembren arbres per celebrar el 25è aniversari de la Reserva de Biosfera.
Educació
 
 5 novembre
Inici dels tallers d'Educació AmbientalMés de 200 tallers d'educació ambiental als centres educatius durant el curs escolar 2018-2019.
Geologia
 
 5 juliol
Presentació XX Simposi de GeologíaEl congrés compta amb més de 150 docents universitaris i d’educació secundària procedents de tot l’Estat....
Flora
 
 18 juny
Itinerari florístic Reposició de la cartelleria de l'itinerari florístic d’Alforí de Dalt-Cala Pilar.
Col·lecció Quaderns Didàctics Menorca RB
 
 2 juny
Unitats didàctiques Menorca RBL'Agència edita 4 unitats didàctiques per centres educatius dins el programa de sensibilització sobre àrees naturals....
Geologia
 
 30 maig
XX Simposi Ensenyament GeologiaReserva de Biosfera de Menorca del 9 al 14 de juliol de 2018.