Geologia

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Geologia
 
 16 abril
OFERTA DE CONTRACTACIÓEs contracta l'assistència tècnica en la direcció i apertura al públic del Centre de Geologia de Menorca.
Geologia
 
 2 gener
Finalitzen les obres de recuperació i restauració de la Cova de s'AiguaL'actuació que s'ha duit a terme té com a objectiu recuperar la cova per a l'ús públic en condicions controlades.
Geologia
 
 15 juliol
S'inicien les obres de la Cova de s'Aigua de Cala BlancaS’inicien les obres que permetran obrir la Cova de s'Aigua de Cala Blanca al públic.
Geologia
 
 27 gener
La Cova de s'Aigua de Cala Blanca obrirà al públicEl Consell Insular dóna el vistiplau definitiu per licitar les obres i obrir la Cova de s'Aigua de Cala Blanca al públic.
Geologia
 
 20 setembre
Nou cicle d'activitats de la Reserva de BiosferaL’Agència Menorca RB engega un nou cicle de sis visites guiades amb la geologia com a protagonista.
Geologia
 
 11 març
Geologia, Natura i CulturaNou cicle de 6 visites guiades amb la geologia com a protagonista principal. Primavera – tardor 2019.
Geologia
 
 11 febrer
Cartografies de flora i geologiaEsdevindran una eina per evitar afectacions sobre flora singular o amenaçada i elements geològics d'alt valor.
Geologia
 
 5 juliol
Presentació XX Simposi de GeologíaEl congrés compta amb més de 150 docents universitaris i d’educació secundària procedents de tot l’Estat....
Geologia
 
 30 maig
XX Simposi Ensenyament GeologiaReserva de Biosfera de Menorca del 9 al 14 de juliol de 2018.
Geologia
 
 29 maig
Geologia de MenorcaMenorca participa a la Setmana de la Xarxa Europea de Geoparcs per explicar les singulars caracterísitiques de l'illa.