Nota de Premsa

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Medi Ambient
 
 20 març
Restringit l'accés al Camí de Cavalls i platgesEs recorda que l'accés al Camí de Cavalls i L'ús públic de les platges, àrees recreatives i espais naturals es...
Energia
 
 3 febrer
L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 ja està oberta a tota la ciutadaniaL'organisme ofereix assessorament per a la transició energètica.
Residus
 
 31 gener
Segellament i restauració ambiental de Milà IIFinalitzen les obres de segellament i restauració ambiental de Milà II.

Reserva
 
 22 gener
42 aportacions a la Llei de la Reserva de BiosferaEs tanca el període de consulta pública prèvia a l'avantprojecte de Llei de la Reserva de Biosfera de Menorca amb 42 aportac...
Reserva
 
 20 gener
Ampliació Consulta pública Llei RBAmpliat el període de consulta pública prèvia de l'avantprojecte de proposició de llei Menorca Reserva de Biosfera.
Nota de Premsa
 
 18 desembre
Calendari 2020 Ja disponible el calendari 2020 del Consell Insular, dedicat al medi marí de la Reserva de Biosfera de Menorca
Nota de Premsa
 
 16 desembre
Control d'emissions i qualitat de l'aire de MenorcaEl Ple de Consell Insular sol·licita al Govern iniciar actuacions per a la millora del control i la qualitat de l'aire a Menorca.
Reserva
 
 10 desembre
La RB Menorca a la COP25La Reserva de Biosfera de Menorca participa a la COP25.
Nota de Premsa
 
 3 desembre
Guardons centres ecoambientalsEl Govern Balear premia 16 escoles i instituts de Menorca pel seu treball en educació ambiental.
Nota de Premsa
 
 27 novembre
Visita a la finca pública d'Alforí Parcs Nacionals visita la finca pública d'Alforí per conèixer les actuacions que ha realitzat el Consell Insular aquest any.
Residus
 
 20 novembre
Obres de reforma a les deixalleries de MenorcaEl Consorci de Residus i Energia de Menorca ja ha iniciat les obres per reformar totes les deixalleries de l'illa.
Contes
 
 12 novembre
Presentació del conte del GOB "Na Bresca, una abella""Na Bresca,  una abella" és el conte infantil número sis de la col·lecció "Animalons de Menorca&q...
Nota de Premsa
 
 3 novembre
I Fòrum de Joves RBPrimers passos per consolidar una xarxa de joves després del I Fòrum de Joves de la Xarxa Espanyola de RB.
Nota de Premsa
 
 22 octubre
Canvis en l'Agència Menorca RBAprovats definitivament els nous estatuts de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.
Nota de Premsa
 
 18 octubre
Avaria d'un aerogenerador del parc eòlic de MilàEl Consorci de Residus i Energia estudia l'avaria que divendres va obligar a aturar un aerogenerador eòlic de Milà.
Nota de Premsa
 
 9 octubre
El jurista menorquí Ferran Pons redactarà l'avantprojecte de Llei de la ReservaEl Consell d'Administració de la Reserva de Biosfera ha designat al menorquí Ferran Pons per eleborar l'avantprojecte de la Llei de...
Nota de Premsa
 
 25 setembre
Autobús per la jornada de Vaga Mundial pel ClimaEl Consell posa a disposició de la ciutadania un servei especial d’autobús per la jornada de Vaga Mundial pel Clima.
Nota de Premsa
 
 23 setembre
Emergència climàtica a MenorcaEl Consell Insular declararà la situació d'emergència climàtica a Menorca.
Societat
 
 19 setembre
Cimera mundial de la joventut sobre Acció Climàtica de l'ONUMenorca a la cimera mundial de la joventut sobre Acció Climàtica de les Nacions Unides.

Nota de Premsa
 
 8 agost
VII Regata Menorca Reserva de BiosferaLa VII edició de la regata Menorca Reserva de Biosfera comptarà entre els premis amb lots de producte local.
Nota de Premsa
 
 5 agost
I Fòrum de Joves RBLa biòloga Vanessa Mesquida serà la jove que representarà Menorca al I Fòrum de Joves de la Xarxa Espanyola de Reserv...
Nota de Premsa
 
 26 juliol
Ja tenim a punt el nou número de la revista ONA ONA compleix un any des de la seva primera publicació i es consolida amb un 4t nombre.
Nota de Premsa
 
 9 abril
30.000 envasos retornats i 18 mil gots reutilitzables venutsProp de 40.000 envasos retornats i 18.400 gots reutilitzables venuts a les festes de Menorca aquest estiu.
Nota de Premsa
 
 2 abril
La veritat sobre la notícia falsa del caimanPer què no hem d'alimentar els animals salvatges. La broma del "Dia d’enganar" serveix per tractar aquesta problemà...
Nota de Premsa
 
 1 abril
Un caiman a la bassa de Son Bou [FAKE NEWS]Medi Ambient introdueix un caiman a la bassa de Son Bou per evitar que els visitants alimentin els ànecs.
Nota de Premsa
 
 14 desembre
Reunió del Consell Social de l'Agència RBLa sessió va abordar i avaluar l’estat actual de les actuacions que des de l’Agència s’han dut a terme.
25 Aniversari
 
 1 octubre
Llibres i audiovisuals sobre la RBLes biblioteques exposen tot el material que s'ha publicat de la Reserva de Biosfera durant aquests 25 any.
Flora
 
 18 juny
Itinerari florístic Reposició de la cartelleria de l'itinerari florístic d’Alforí de Dalt-Cala Pilar.