Ecoturisme

 
Cercar per texte:
Cercar per categoria:
Ecoturisme
 
 21 octubre
Conclou el V Congrés Nacional d'EcoturismeMenorca s'acomiada d'una exitosa cinquena edició mostrant la seva clara aposta per l'ecoturisme.
Ecoturisme
 
 19 octubre
Inaugurat el V Congrés Nacional d'Ecoturisme a MenorcaSota el lema "Connectats amb la natura", la 5a edició congrega a l'illa del Llatzeret a 200 participants.
Ecoturisme
 
 18 octubre
FamTrip Congrés Nacional d'Ecoturisme25 operadors viuen l'experiència de Menorca com a destinació d'ecoturisme.
Ecoturisme
 
 22 juny
V CONGRÉS NACIONAL D'ECOTURISMES'obre el termini d'inscripció al V Congrés Nacional d'Ecoturisme que se celebrarà del 19 al 21 d'octubre a Menorca
Ecoturisme
 
 16 octubre
‘Menorca Reserva de Biosfera - Turisme 0CO2’ Un projecte de turisme sostenible, amb el suport del Ministeri i del Govern de les Illes Balears, amb un pressupost total de 2.980.000.
Ecoturisme
 
 10 agost
Perseids a Menorca, Reserva i Destí Turístic Starlight S'impulsen diverses iniciatives turístiques per a l'observació d'estels durant l'esdeveniment astronòmic.
Ecoturisme
 
 15 novembre
Menorca acollirà el V Congrés Nacional d'Ecoturisme 2020La notícia s'ha fet oficial durant el IV Congrés d'Ecoturisme a Sierra Nevada.
Ecoturisme
 
 10 octubre
Menorca al Top 100 de destinacions sosteniblesMenorca, entre les 100 destinacions turístiques més sostenibles del món.
Ecoturisme
 
 19 març
Menorca s'integra a l'Associació d'Ecoturisme d'EspanyaL'entrada cerca garantir la consolidació de pràctiques turístiques d'acord amb la sostenibilitat de l'illa.
Projectes
 
 26 octubre
Projecte DestiMEDMenorca participa en aquest projecte europeu que treballa per definir una xarxa de destinacions turístiques sostenibles.